Δωρέαν

Αποστολή


2

ΑΤΟΚΕΣ

ΔΟΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΔΟΣΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ
112.05€ 2
Κάθισμα αυτοκινήτου Calibro από την CAM
Ηλικία χρήσης:
group 1/2/3 (9-36 κιλά)

Εγκεκριμένο βάση του Ευρωπαϊκού προτύπου ασφαλείας ECE R44/04


με αντι-κραδασμική πλευρική προστασία για το κεφάλι, μαλακό ένθετο, ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος προσκέφαλο με πλευρική προστασία, ζώνη 5 σημείων με μαξιλαράκια ώμων και μαξιλαράκι ανάμεσα στα ποδαράκια του μωρού, ρυθμιζόμενη πλάτη, πρακτικό μηχανισμό για την ρύθμιση του ύψους των ζωνών ώμων, ενσωματωμένο οδηγό ζώνης. Τοποθετείται στο αυτοκίνητο πάντοτε με κατεύθυνση ίδια με την φορά της βάδισης: ως group1 με το universal σύστημα Isofix χρησιμοποιώντας τους πίσω συνδέσμους (για να τους αφαιρέσετε χρησιμοποιήστε τον μοχλό ο οποίος βρίσκεται στη βάση) και την ζώνη top tether (επιμηκύνεται έως 2 m.) η οποία βρίσκεται στο άνω τμήμα της πλάτης και αποτρέπει οποιαδήποτε περιστροφική κίνηση του καθίσματος αυτοκινήτου. Ως groups 2-3 με τους πίσω συνδέσμους εύκολης τοποθέτησης και την ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου. Υφάσματα τα οποία αφαιρούνται και πλένονται στους 30°C.
  • - Ευρωπαϊκή αναφορά προτύπου: ECE R44/04
  • - Έλεγχος ανατροπής
  • - Έλεγχος αντίστασης
  • - Έλεγχος πρόσκρουσης: προσομοίωση εμπρόσθιας πρόσκρουσης σε τοίχο με ταχύτητα 50 χλμ/ώρα
  • - Απολύτως μη τοξικό (ΕΝ71) και απαλλαγμένο από φθαλικά υλικά (οδηγία 2005/84/CE)
  • - Εφοδιασμένο με UNIVERSAL ΣΎΣΤΗΜΑ ISOFIX, το πιο καινοτόμο σύστημα πρόσδεσης το οποίο επιτρέπει στο κάθισμα αυτοκινήτου να τοποθετηθεί μέσα στο αυτοκίνητο με τρόπο απόλυτα ασφαλή καθώς εισχωρεί μέσα στο σώμα του αυτοκινήτου. Αποτελείται από 2 σταθερούς συνδέσμους στο πίσω μέρος του καθίσματος αυτοκινήτου και από ένα τρίτο σημείο πρόσδεσης (Top Tether) το οποίο βρίσκεται στην πλάτη του βρεφικού καθίσματος, στο άνω μέρος της. Εγγυάται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στην περίπτωση ατυχήματος καθώς και το μέγιστο επίπεδο πρακτικότητας κατά την τοποθέτηση.
W 47- D 54 - H 63/81 cm.
11.4 Kg.

Τα Καθίσματα Αυτοκινήτου 9 εώς 36 κιλά της εταιρίας CAM έχουν όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτεί η Ευρωπαική Ένωση, για την ασφαλέστερη μετακίνηση του μωρού σας με το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Λόγω αυξημένου όγκου η αποστολή θα γίνει με Μεταφορική Εταιρία . Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...