5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: 2 Μαξιλαροθήκες Φάκελος 52x72

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με τις 2 Μαξιλαροθήκες Φάκελος 52x72, κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι. Αυτές οι μαξιλαροθήκες προσφέρουν μια απαλή και φιλική προς το δέρμα αίσθηση, ιδανική για να απολαμβάνετε έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Το βαμβάκι είναι γνωστό για την αναπνευστικότητα και την ικανότητά του να ρυθμίζει τη θερμοκρασία, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής

Με 144 κλωστές, οι μαξιλαροθήκες αυτές προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Η υψηλή πυκνότητα κλωστών εξασφαλίζει ότι οι μαξιλαροθήκες διατηρούν τη μορφή τους και δεν φθείρονται εύκολα, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την ποιότητα και την άνεση τους για πολύ καιρό.

Επίσημη Άδεια Ομάδας

Οι μαξιλαροθήκες είναι επίσημα αδειοδοτημένες από την ομάδα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους να εκφράσουν την υποστήριξή τους με στυλ. Είναι ιδανικές για τους λάτρεις του αθλητισμού που επιθυμούν να προσθέσουν μια αθλητική πινελιά στο υπνοδωμάτιό τους. Με το επίσημο λογότυπο της ομάδας, αυτές οι μαξιλαροθήκες δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και διακοσμητικές.

Εύκολη Φροντίδα

Η φροντίδα των μαξιλαροθηκών είναι απλή και εύκολη. Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, διατηρώντας την ποιότητά τους και την ένταση των χρωμάτων τους. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για καθημερινή χρήση, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την φθορά τους.

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας τις 2 Μαξιλαροθήκες Φάκελος 52x72, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και στυλ. Είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε υπνοδωμάτιο, προσφέροντας όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και μια αίσθηση αθλητικής κομψότητας. Απολαύστε έναν αναζωογονητικό ύπνο με αυτές τις εξαιρετικές μαξιλαροθήκες, που θα σας κρατήσουν ευχαριστημένους για χρόνια.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal