4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 


**Εισαγωγή:**
Τα παρκοκρέβατα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό, προσφέροντας έναν ασφαλή και άνετο χώρο για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Ιδιαίτερα το παρκοκρέβατο Comfort της Bebe Stars, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και κατά τις μετακινήσεις.
**Χαρακτηριστικά:**
Το παρκοκρέβατο Comfort διαθέτει ευρύχωρο σχεδιασμό με δύο μεγάλα πλευρικά παράθυρα, που επιτρέπουν την καλή ορατότητα και τον αερισμό του εσωτερικού χώρου. Είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο μαλακό στρώμα, αλλαξιέρα και τσέπη για παιχνίδια, προσφέροντας πρακτικότητα στους γονείς. Οι δύο ρόδες με φρένο διευκολύνουν τη μετακίνηση του παρκοκρέβατου, ενώ ο εύκολος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή χρήση. Διατίθεται σε εντυπωσιακά παιδικά χρώματα, που προσθέτουν μια ευχάριστη αίσθηση στο χώρο.
**Οφέλη:**
Η χρήση του παρκοκρέβατου Comfort της Bebe Stars προσφέρει πολλά οφέλη, όπως η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για το μωρό σας. Μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου, προσαρμόζοντας τις ανάγκες του μωρού σας. Τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία στους γονείς.
**Συμπέρασμα:**
Το παρκοκρέβατο Comfort της Bebe Stars είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που αναζητούν έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο για το μωρό τους. Με τα πολλαπλά χαρακτηριστικά και τα οφέλη του, αποτελεί μια ιδανική λύση για τις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε στιγμή.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...