4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 


**Εισαγωγή:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine από τη Bebe Stars είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικογένεια με μωρό. Σχεδιασμένο για να παρέχει ασφάλεια και άνεση, αυτό το παρκοκρέβατο είναι ιδανικό για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Με ευρύχωρο και πρακτικό σχεδιασμό, το Sunshine εξασφαλίζει ότι το μωρό σας θα έχει τον δικό του ασφαλή χώρο.
**Χαρακτηριστικά:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine διαθέτει 4 διχτυωτές πλευρές που προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα και αερισμό, επιτρέποντας στους γονείς να παρακολουθούν το μωρό τους ανά πάσα στιγμή. Είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση μέχρι 15 κιλά, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 716. Το μαλακό στρώμα του παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου και του παιχνιδιού, ενώ ο εύκολος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος διευκολύνει τη μεταφορά και αποθήκευση του προϊόντος, καθιστώντας το ιδανικό για το σπίτι και τα ταξίδια.
**Οφέλη:**
Η κατασκευή του παρκοκρεβάτου από υψηλής ποιότητας υλικά εξασφαλίζει ότι είναι ασφαλές για χρήση από μωρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση για την καθημερινότητα των γονιών. Επιπλέον, η ευχρηστία του και η δυνατότητα μεταφοράς του, το καθιστούν ιδανικό αξεσουάρ για οικογενειακές εκδρομές ή επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.
**Συμπέρασμα:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine από τη Bebe Stars είναι η ιδανική επιλογή για τους γονείς που αναζητούν μια ασφαλή και άνετη γωνιά για το μωρό τους. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το πρακτικό σχεδιασμό του, προσφέρει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία για το μωρό σας, κάνοντάς το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...