4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 


**Εισαγωγή:**
Τα παρκοκρέβατα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό, προσφέροντας έναν ασφαλή και άνετο χώρο για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Το παρκοκρέβατο Sunshine της Bebe Stars είναι ιδανική επιλογή για γονείς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα προστατευμένο περιβάλλον για το παιδί τους, είτε στο σπίτι είτε κατά τη διάρκεια ταξιδιών.
**Χαρακτηριστικά:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine διαθέτει ευρύχωρο σχεδιασμό, με 4 πλευρές καλυμμένες από δίχτυ, που επιτρέπουν καλή ορατότητα και αερισμό. Έρχεται με ένα μαλακό στρωματάκι, εξασφαλίζοντας άνετο ύπνο και χώρο παιχνιδιού. Ο εύκολος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος προσφέρει πρακτικότητα, ενώ η τσάντα μεταφοράς διευκολύνει τη μετακίνηση. Είναι κατάλληλο για χρήση από νεογέννητα έως 15 κιλά, πληρώντας τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 716.
**Οφέλη:**
Αυτό το παρκοκρέβατο παρέχει μια ασφαλή και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας, χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου, προσφέροντας ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας. Η ευχρηστία του και η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες που είναι πάντα εν κινήσει.
**Συμπέρασμα:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine της Bebe Stars δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά μια επένδυση στην ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας. Με την ποιοτική του κατασκευή και την πρακτικότητα που προσφέρει, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γονέα που επιθυμεί να δημιουργήσει έναν ασφαλή και άνετο χώρο για το παιδί του.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...