4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 


**Εισαγωγή:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine της Bebe Stars είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γονέα που επιθυμεί να προσφέρει στο μωρό του έναν ασφαλή και άνετο χώρο για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Με σύγχρονο σχεδιασμό και ποιοτικά υλικά, αυτό το παρκοκρέβατο αποτελεί την ιδανική λύση για το σπίτι αλλά και για τις εξορμήσεις σας.
**Χαρακτηριστικά:**
Το Sunshine διαθέτει ευρύχωρο σχεδιασμό με τέσσερις πλευρές με δίχτυ που εξασφαλίζουν καλή ορατότητα και αερισμό. Περιλαμβάνει ένα μαλακό στρωματάκι, ιδανικό για άνετο ύπνο και παιχνίδι, καθώς και μία πρακτική τσάντα μεταφοράς που διευκολύνει την αποθήκευση και την μετακίνηση. Ο μηχανισμός εύκολου ανοίγματος και κλεισίματος καθιστά το παρκοκρέβατο ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ είναι κατάλληλο για νεογέννητα έως 15 κιλά σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 716.
**Οφέλη:**
Αυτό το παρκοκρέβατο προσφέρει ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον για το μωρό σας. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του είναι απόλυτα ασφαλή για την επαφή με το δέρμα του μωρού σας. Επιτρέπει στο παιδί σας να παίζει, να χαλαρώνει ή να κοιμάται σε μία άνετη και προστατευμένη γωνιά, προσφέροντας γαλήνη και ασφάλεια στους γονείς.
**Συμπέρασμα:**
Το παρκοκρέβατο Sunshine της Bebe Stars συνδυάζει την ασφάλεια με την άνεση, κάνοντάς το ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που αναζητούν ένα αξιόπιστο και πρακτικό προϊόν για το μικρό τους. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας για περισσότερα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του μωρού σας και θα προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...