Έξοδα

Αποστολής

Αξεσουάρ Ύπνου Μωρού - Άνεση και Ασφάλεια για το Αγαπημένο σας Μωρό! Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε μια ποικιλία από αξεσουάρ ύπνου για μωρά που σχεδιάστηκαν με την άνεση και την ασφάλεια του μικρού σας αγγέλου στο μυαλό μας. Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο για το μωρό σας.


 

Συσκευή Ρινικής Αποσυμφόρησης Purity Cangaroo

Η ηλεκτρονική συσκευή ρινικής αποσυμφόρησης Cangaroo είναι μία συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για τον σωστό και ασφαλή καθαρισμό της μυτούλας των νεογνών-βρεφών-παιδιών.

Τέλος στην ταλαιπωρία με το χειροκίνητο ρούφηγμα και την ταλαιπωρία του μωρού σε περιπτώσεις απόφραξης της μύτης.Το ρούφηγμα της βλέννας γίνεται σε ελάχιστο χρόνο και έτσι αποφεύγετε να ταλαιπωρείτε το μωρό σας και να ερεθίζεται η μυτούλα του.3 φορές καλύτερο αποτέλεσμα!

Αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος, που τροφοδοτείται από δύο απλές αλκαλικές μπαταρίες, και από το μέρος όπου γίνεται η αναρρόφηση και η συλλογή της βλέννας. Η δύναμη αναρρόφησης είναι κλινικά ελεγμένη για σωστό και ασφαλή καθαρισμό με μέγιστη ένταση τα 50 kpa. Tα ρύγχη που χρησιμοποιεί είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη, για την αποφυγή τραυματισμών του βλεννογόνου της μύτης του και είναι επαναχρησιμοποιούμενα. Καλό είναι να γνωρίζετε και τα εξής: Χορηγείτε πολλά υγρά στο μωρό σας , βοηθούν όταν περνάει κάποια ίωση.

Aνασηκώνετε λίγο το κεφάλι του μωρού κατά την διαδικασία καθαρισμού, για να αναπνέει καλύτερα . Σιγουρευτείτε ότι το στόμα του μωρού σας είναι ανοιχτό κατά την αναρρόφηση, για να μην ενοχληθεί το εσωτερικό του αυτιού( εκτόνωση της πίεσης). Χρησιμοποιήστε κάποιο διάλυμα (π.χ φυσιολογικό ορό), πριν την αναρρόφηση για να υγροποιηθούν οι εκκρίσεις.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή Cangaroo πολλές φορές, προπαντός πριν από τον ύπνο( για έναν σωστό ύπνο) και σε περίπτωση που το τάισμα γίνεται με μπιμπερό, πριν από κάθε γεύμα για να αναπνέει εύκολα κατά την διάρκεια αυτού.

Ο χρωματικός κώδικας των ρυγχών παραπέμπουν στην ηλικία του παιδιού: ροζ για μωρά έως τριών μηνών, μπλε από τριών μηνών έως ενός έτους, πορτοκαλί από ενός έτους και πάνω. Αντικαταστήστε τα ανταλλακτικά δοχεία όταν το θεωρείτε απαραίτητο. Συσκευασία Cangaroo Cleaner - ανταλλακτικά δοχεία συλλογής βλέννας μίας χρήσεως 3 ρύγχη σιλικόνης 2 αλκαλικές μπαταρίες 2 φλάντζες


  • ·         Χρήση φυσιολογικού ορού, βοηθάει τη συλλογή της βλέννας
  • ·         Μέγιστη απορροφητική ισχύς 50kPa
  • ·         3 επιλογές μουσικής
  • ·         Ανταλλακτικά δοχεία συλλογής βλέννας
  • ·         Κατάλληλη για χρήση και σε νεογέννητα
  • ·         Περιλαμβάνονται οι μπαταρίες
  • ·         Εγγύηση: 6 μήνες
 

Δείτε περισσότερα προιόντα της Cangaroo από την κατηγορία Αξεσουάρ Υπνου

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...