5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: Σεντόνια 100% Βαμβάκι

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με το σετ σεντονιών που περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο, ένα κατωσέντονο και μια μαξιλαροθήκη. Το σετ διαθέτει διαστάσεις 170x260 εκ. για το πανωσέντονο και το κατωσέντονο, καθώς και 52x72 εκ. για τη μαξιλαροθήκη, προσφέροντας ιδανική εφαρμογή για το κρεβάτι σας.

Υλικά Υψηλής Ποιότητας

Κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, τα σεντόνια αυτά εξασφαλίζουν απαλή αίσθηση και αναπνευστικότητα, ιδανικά για κάθε εποχή. Το βαμβάκι είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και την ικανότητά του να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος, προσφέροντας έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Με 144 TC (Thread Count), τα σεντόνια προσφέρουν μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και ανθεκτικότητας.

Επίσημη Άδεια Ομάδας

Το προϊόν φέρει την επίσημη άδεια της ομάδας, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους φανατικούς υποστηρικτές. Είτε πρόκειται για δώρο είτε για προσωπική χρήση, αυτό το σετ σεντονιών θα ενθουσιάσει κάθε φίλο της ομάδας, προσθέτοντας μια μοναδική πινελιά στο υπνοδωμάτιό του.

Οφέλη και Χρήσεις

Η χρήση αυτού του σετ σεντονιών δεν περιορίζεται μόνο στην άνεση. Η ποιότητα των υλικών εξασφαλίζει ότι τα σεντόνια θα διατηρήσουν τη ζωντάνια των χρωμάτων τους και την απαλότητά τους ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας στο κρεβάτι σας. Επιπλέον, η ευκολία στη φροντίδα τους καθιστά αυτό το σετ σεντονιών μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι. Απλά πλύνετε τα σε χαμηλές θερμοκρασίες και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά για να διατηρήσετε την ποιότητά τους. Επιλέξτε το σετ σεντονιών 100% βαμβάκι για μια εμπειρία ύπνου που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και στυλ.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal