4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Ανακαλύψτε τη Συσκευή Ενδοεπικοινωνίας Bebe Stars

Η νέα συσκευή ενδοεπικοινωνίας της Bebe Stars προσφέρει στους γονείς την απόλυτη σιγουριά και την ελευθερία να αφιερώσουν χρόνο στις καθημερινές τους δραστηριότητες, χωρίς να χρειάζεται να είναι το μωρό τους στον ίδιο χώρο. Με σύγχρονες λειτουργίες που διασφαλίζουν την ασφάλεια του μωρού σας, μπορείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία που χρειάζεστε.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η συσκευή διαθέτει αμφίδρομη κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο και οθόνη 4,3″, προσφέροντας οπτικοακουστική παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Με την νυχτερινή λειτουργία, μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας ακόμα και σε σκοτεινά δωμάτια, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι πάντα ασφαλές.

Λειτουργίες που Διευκολύνουν

Η λειτουργία “Talk to baby” σας επιτρέπει να μιλήσετε στο μωρό σας, προσφέροντας του την αίσθηση της παρουσίας σας, ακόμα και όταν είστε μακριά. Επιπλέον, η δυνατότητα νανούρισματος και ο χρονοδιακόπτης με ηχητική υπενθύμιση για τάισμα ή άλλες δραστηριότητες, σας βοηθούν να διατηρείτε το πρόγραμμα του μωρού σας.

Ασφάλεια και Άνεση

Η συσκευή περιλαμβάνει ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου, ώστε να γνωρίζετε πάντα τις συνθήκες του περιβάλλοντος του μωρού σας. Επίσης, η δυνατότητα συγχρονισμού με δύο κάμερες σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερους από έναν χώρους ταυτόχρονα. Το ECO mode εξοικονομεί ενέργεια, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, η συσκευή ενδοεπικοινωνίας Bebe Stars είναι έτοιμη να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα, προσφέροντας σας την ασφάλεια και την άνεση που χρειάζεστε για το μωρό σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal