5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα με το προϊόν μας, κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι με πιστοποίηση Oekotex. Αυτό το ύφασμα είναι ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας μια απαλή και φυσική αίσθηση. Η πιστοποίηση Oekotex διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς χημικές ουσίες, κάνοντάς το ασφαλές για χρήση από όλη την οικογένεια.

Γέμιση και Φροντίδα

Η γέμιση του προϊόντος είναι 100% polyester, προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη και άνεση. Είναι σχεδιασμένο να πλένεται στο χέρι, διευκολύνοντας τη συντήρηση και την καθαριότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς μπορείτε να το διατηρείτε φρέσκο και καθαρό χωρίς κόπο.

Συσκευασία και Πρακτικότητα

Η συσκευασία του προϊόντος είναι PVC με φερμουάρ, προσφέροντας προστασία και ευκολία αποθήκευσης. Αυτή η πρακτική συσκευασία διευκολύνει τη μεταφορά και την αποθήκευση του προϊόντος, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σε άριστη κατάσταση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Οφέλη Χρήσης

Η επιλογή αυτού του προϊόντος σημαίνει ότι επενδύετε σε μια λύση που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και πρακτικότητα. Είναι ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια του θηλασμού, προσφέροντας υποστήριξη και άνεση τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. Η φυσική σύνθεση του υφάσματος εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι φιλικό προς το δέρμα, ενώ η ανθεκτικότητα του polyester προσφέρει μακροχρόνια χρήση. Επιλέγοντας το προϊόν μας, επενδύετε σε μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.

Δείτε περισσότερα προιόντα της Omega Home από την κατηγορία Θηλασμός

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...