4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Προστασία από τον ήλιο για το κάθισμα αυτοκινήτου του παιδιού σας

Η προστασία του κάθισματος αυτοκινήτου του παιδιού σας από τις βλαβερές ακτίνες UV είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την άνεση του. Το προϊόν μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει αποτελεσματική προστασία, αποτρέποντας το ξεθώριασμα και την υπερθέρμανση του καθίσματος. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε ότι το κάθισμα παραμένει σε άριστη κατάσταση, έτοιμο για κάθε νέα περιπέτεια.

Εύκολη εγκατάσταση και προσαρμοστικότητα

Η εγκατάσταση του προστατευτικού είναι απλή και γρήγορη, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το προϊόν χωρίς καμία δυσκολία. Είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξαρτήτως του μοντέλου που έχετε. Αυτή η ευελιξία καθιστά το προϊόν ιδανικό για γονείς που αναζητούν μια πρακτική λύση για την προστασία του καθίσματος.

Σακίδιο αποθήκευσης και μεταφοράς

Το προϊόν έρχεται με ένα σάκο αποθήκευσης και μεταφοράς, διευκολύνοντας την αποθήκευση και τη μεταφορά του. Έτσι, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, είτε πηγαίνετε σε διακοπές είτε απλά σε μια βόλτα στην πόλη. Η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς το καθιστά ιδανικό για οικογένειες που είναι συνεχώς εν κινήσει.

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας το προστατευτικό κάθισμα αυτοκινήτου, επενδύετε στην ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας. Με την ικανότητά του να προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και την εύκολη εγκατάσταση, είναι η ιδανική λύση για κάθε γονέα. Διατηρήστε το κάθισμα του παιδιού σας σε άριστη κατάσταση και έτοιμο για τις επόμενες περιπέτειές σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal