4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


3

ΑΤΟΚΕΣ

ΔΟΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΔΟΣΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ
164.50€ 2
109.67€ 3

Σειρά Παιδικών Επίπλων Monna

Η νέα σειρά παιδικών επίπλων Monna προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, συνδυάζοντας κομψότητα και λειτουργικότητα. Σχεδιασμένη με σύγχρονες τάσεις στο μυαλό, η σειρά αυτή είναι ιδανική για γονείς που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά τους.

Κομψός Σχεδιασμός

Ο συνδυασμός φυσικού χρώματος ξύλου και λευκού προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την εύκολη συνδυαστικότητα με άλλες χρωματικές επιλογές, προσαρμόζοντας το δωμάτιο στις προτιμήσεις σας. Τα ιδιαίτερα πόδια του κρεβατιού είναι σταθερά και ανθεκτικά, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια χρήση του.

Λειτουργικότητα και Ασφάλεια

Η σειρά Monna διαθέτει διαμπερή κάγκελα από όλες τις πλευρές, προσφέροντας ορατότητα του παιδιού και βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα. Η βάση του στρώματος έχει δύο επίπεδα, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή του ύψους του κρεβατιού, για μεγαλύτερη ασφάλεια του μωρού και άνεση της μητέρας. Τα πλαϊνά κάγκελα μπορούν να αφαιρεθούν όταν το παιδί είναι έτοιμο να μεταβεί σε προεφηβικό κρεβάτι, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση.

Συμβατότητα και Ποιότητα

Το προεφηβικό κρεβάτι Monna δέχεται στρώμα διαστάσεων 140cm x 70cm (δεν περιλαμβάνεται το στρώμα) και συνδυάζεται άψογα με τη συρταριέρα-αλλαξιέρα και τη δίφυλλη ευρύχωρη ντουλάπα της σειράς. Όλα τα παιδικά έπιπλα κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας EN 716-1,2:2017+AC:2019, χρησιμοποιώντας μη τοξικά χρώματα, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας. Η σειρά Monna είναι η ιδανική επιλογή για γονείς που αναζητούν ποιότητα, ασφάλεια και στυλ στο παιδικό δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα προϊόντα  της Bebe Stars από την κατηγορία Παιδικο Δωματιο

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Λόγω αυξημένου όγκου η αποστολή θα γίνει με Μεταφορική Εταιρία . Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...