4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Side to Side Plus 2in1: Το Ιδανικό Λίκνο-Παρκοκρέβατο

Το Side to Side Plus 2in1 είναι το νέο καινοτόμο λίκνο-παρκοκρέβατο της Bebe Stars, σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφάλεια και άνεση στο μωρό σας. Με αυτό το προϊόν, το μωρό σας μπορεί να κοιμάται ήρεμα στο λίκνο του, ενώ εσείς είστε πάντα δίπλα του, προσφέροντας του την προστασία και την άνεση που χρειάζεται, ιδανικό για θηλασμό.

Ευελιξία και Ρυθμίσεις Ύψους

Το Side to Side Plus 2in1 διαθέτει εξαιρετικά ευέλικτο σχεδιασμό που προσαρμόζεται εύκολα στο κρεβάτι σας. Το απλό και ασφαλές σύστημα πρόσδεσης εξασφαλίζει ότι το λίκνο παραμένει σταθερό και ασφαλές. Το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικές θέσεις (0.66, 0.73, 0.76, 0.79, 0.82 cm), επιτρέποντάς σας να έχετε το μωρό σας πάντα κοντά σας.

Άνεση και Ασφάλεια

Το λίκνο διαθέτει 3 θέσεις ανάκλισης, που διευκολύνουν την πέψη και αποτρέπουν τις αναγωγές, με ρύθμιση από 35 μέχρι 52 cm. Τα τέσσερα αντιολισθητικά πόδια και τα δύο ροδάκια προσφέρουν επιπλέον σταθερότητα και ευκολία στη μετακίνηση. Όταν η βάση χαμηλώσει προς το έδαφος, το λίκνο μετατρέπεται σε παρκοκρέβατο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες χρήσης.

Πρακτικότητα και Ευκολία

Η πόρτα με φερμουάρ επιτρέπει στο μωρό να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα, ενώ τα υφάσματα είναι αφαιρούμενα και πλενόμενα, διευκολύνοντας τη συντήρηση. Η ελαφριά κατασκευή του καθιστά εύκολη τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση, ιδανικό για γονείς που βρίσκονται σε κίνηση.

Διαστάσεις και Χρήση

Το στρώμα έχει διαστάσεις 87 x 60 cm και περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το λίκνο είναι κατάλληλο για βρέφη ηλικίας 0-6 μηνών ή μέγιστο βάρος 9 kg, ενώ ως παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βρέφη έως 3 ετών ή μέγιστο βάρος 15 kg. Το Side to Side Plus 2in1 πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ1130:2019+EN12227:2010, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που απαιτούν οι γονείς. Ανακαλύψτε την ιδανική λύση για τον ύπνο και το παιχνίδι του μωρού σας με το Side to Side Plus 2in1, που συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και ευκολία χρήσης.

Δείτε περισσότερα προϊόντα  της Bebe Stars από την κατηγορία Παιδικο Δωματιο

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Λόγω αυξημένου όγκου η αποστολή θα γίνει με Μεταφορική Εταιρία . Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...