5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Σετ Καλτσάκια 0-6M New Baby NB0145

Το σετ καλτσάκια New Baby NB0145 είναι ιδανικό για μωρά ηλικίας 0-6 μηνών, προσφέροντας άνεση και στυλ σε κάθε εμφάνιση. Κατασκευασμένα από 100% polyester, αυτά τα καλτσάκια είναι εξαιρετικά μαλακά και ανθεκτικά, εξασφαλίζοντας ότι το μωρό σας θα παραμείνει άνετο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ζευγάρια καλτσάκια, προσφέροντας ποικιλία και ευκολία για τους γονείς. Κάθε ζευγάρι είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να ταιριάζει τέλεια στα μικρά ποδαράκια και να παρέχει την απαραίτητη στήριξη. Το χρώμα BOY προσθέτει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινές δραστηριότητες ή ειδικές περιστάσεις.

Οι διαστάσεις των καλτσάκιων είναι 225x245, προσφέροντας την κατάλληλη εφαρμογή για τα μικρά πόδια. Η ποιότητα του polyester εξασφαλίζει ότι τα καλτσάκια είναι εύκολα στη φροντίδα και ανθεκτικά στις φθορές, διατηρώντας τη μορφή και το χρώμα τους ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Η συλλογή New Baby είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των μωρών και των γονιών, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την ποιότητα με την πρακτικότητα. Τα καλτσάκια αυτά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, είτε για βόλτες στο πάρκο είτε για παιχνίδι στο σπίτι.

Επιλέγοντας το σετ καλτσάκια New Baby NB0145, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι προσφέρουν στο μωρό τους την καλύτερη ποιότητα και άνεση. Είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή ρούχων του μωρού σας, συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα με τον καλύτερο τρόπο.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...