Δωρέαν

Αποστολή


Τα Επιστρώματα στρωμάτων προστατεύουν το βρεφικό στρώμα, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των μικροοργανισμών και διασφαλίζουν τις σωστές συνθήκες υγιεινής..


Το Relief ανώστρωμα της Beauty Home περιέχει Gel Memory Foam, μία τεχνολογία αφρού που αγκαλιάζει το σώμα σύμφωνα με τη θερμότητα και την πίεση, κατανέμοντας ομοιόμορφα το σωματικό βάρος. Επίσης διαθέτει ειδικό ύφασμα antislip απο την κάτω μεριά που εφαρμόζει σωστά για εύκολη και σταθερή τοποθέτηση στο στρώμα και αποσπώμενο κάλυμμα με φερμουάρ για ευκολία στον καθαρισμό. Tοποθετείται πάνω από το κύριο στρώμα με σκοπό να αναβαθμίσει τη συμπεριφορά του στρώματος και να βελτιώσει την αίσθησή του προσφέροντας άνεση και απαλότητα για καλύτερη ποιότητα ύπνου. Βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι παρατείνει τη ζωή του στρώματος καθώς το προστατεύει από φθορές και ότι απορροφά περισσότερους κραδασμούς, ενώ συμβάλλει στην αλλαγή της σκληρότητας του στρώματος για να ταιριάξει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Δεν ενδείκνυται η παράλληλη χρήση ηλεκτρικού επιστρώματος, καθώς μπορεί να αλλοιωθεί η λειτουργία και απόδοση των υλικών. • Πάχος ανωστρώματος 4cm • Συσκευασία: Συμπιεσμένο Προϊόν* * Χρειάζονται 24 ώρες για να αποσυμπιεστεί πλήρως

Δείτε περισσότερα προιόντα της Beauty-Home από την κατηγορία Επιστρώματα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...