4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Παιχνιδιού Car Drive

Το παιχνίδι Car Drive είναι μια μοναδική προσομοίωση τιμονιού αυτοκινήτου, σχεδιασμένο ειδικά για να ενθουσιάσει και να απασχολήσει τα μικρά παιδιά. Με ήχους και φωτάκια που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το Car Drive προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία που ενισχύει την ανάπτυξη των αισθήσεων και των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Αυτό το παιχνίδι ενθαρρύνει το συντονισμό χεριών και ματιών, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν να χειρίζονται το τιμόνι και να αντιδρούν στους ήχους και τα φωτάκια. Μέσα από την αλληλεπίδραση με το Car Drive, τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους και έρχονται σε επαφή με την έννοια της οδήγησης, μιμούμενοι τους γονείς τους. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο τους διασκεδάζει, αλλά και τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους.

Κατάλληλο για Μικρούς Οδηγούς

Το Car Drive είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών και άνω, καθιστώντας το ιδανικό για την πρώιμη ανάπτυξη. Η πλατφόρμα οδήγησης τροφοδοτείται από μπαταρίες 3×1,5V “AA” (δεν περιλαμβάνονται), προσφέροντας ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, το παιχνίδι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71 και CE, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος.

Συμπέρασμα

Το παιχνίδι Car Drive είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Με την προσομοίωση οδήγησης, τα παιδιά θα απολαύσουν ώρες παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες. Είναι το τέλειο παιχνίδι για να ενθουσιάσει τους μικρούς μας οδηγούς!


Δείτε περισσότερα προιόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Τα πρώτα του παιχνίδια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...