4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Σετ Λάμπας Νυκτός, Μασητικών και Κουδουνίστρας

Ανακαλύψτε το ιδανικό σετ για την ψυχαγωγία και την άνεση του μωρού σας, που περιλαμβάνει μια λάμπα νυκτός, μασητικά και κουδουνίστρες. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, μη τοξικά υλικά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας.

Λάμπα Νυκτός με Μουσική

Η λάμπα νυκτός με μουσική είναι σχεδιασμένη για να συμβάλλει στη χαλάρωση του μωρού σας, διευκολύνοντας τον ύπνο του. Με τη δυνατότητα να εκπέμπει φως και μουσική, αυτή η λάμπα απασχολεί και διασκεδάζει το παιδί σας, ενισχύοντας τις ακουστικές και οπτικές του αισθήσεις. Είναι κατάλληλη για χρήση από νεογέννητα και τροφοδοτείται από μπαταρίες 3×1,5V «AA» (δεν περιλαμβάνονται). Πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71 και CE, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος.

Κουδουνίστρα με Κρεμαστά Μασητικά

Η κουδουνίστρα αποτελεί το απόλυτο παιχνίδι για την ψυχαγωγία του μωρού σας. Με τα κρεμαστά μασητικά, βοηθά στην ανάπτυξη οπτικών, κινητικών και ακουστικών δεξιοτήτων. Το παιδί σας θα μάθει να ξεχωρίζει σχήματα και χρώματα, ενώ θα κατανοήσει τη σύνδεση μεταξύ κίνησης και ήχου, καθώς η κουδουνίστρα διαθέτει μουσική και φωτάκια. Τροφοδοτείται από μπαταρίες 1×1,5V «AAA» (δεν περιλαμβάνονται) και διαθέτει διακόπτη on/off. Κατασκευασμένη από ασφαλές πλαστικό υλικό χωρίς BPA, πληροί επίσης τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71 και CE, καθιστώντας την κατάλληλη για νεογέννητα.

Συμπέρασμα

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για γονείς που αναζητούν προϊόντα που συνδυάζουν ασφάλεια, ποιότητα και διασκέδαση. Με τη λάμπα νυκτός και τις κουδουνίστρες, το μωρό σας θα απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαλάρωσης, ενώ εσείς θα έχετε την ησυχία σας γνωρίζοντας ότι του προσφέρετε τα καλύτερα.

Δείτε περισσότερα προιόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Τα πρώτα του παιχνίδια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...