5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Κουβερλί Βρεφικά για το φθινόπωρο, την άνοιξη, τα καλοκαιρινά βράδια και τις χειμωνιάτικες βόλτες. Σε απίθανα χρώματα και σχέδια υψηλής ποιότητας από την εταιρία Palamaiki, για να απολάυσει το μωρό σας έναν ποιοτικό και ευχάριστο ύπνο!


 

Κουβερλί Βρεφικά My Kingdom MK750

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με το κουβερλί κούνιας My Kingdom MK750. Κατασκευασμένο από εξωτερικό ύφασμα 100% βαμβάκι με 144 κλωστές ανά τετραγωνική ίντσα, αυτό το κουβερλί προσφέρει απαλή αίσθηση και αναπνευστικότητα, ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες των μωρών. Η εσωτερική γέμιση από 100% πολυεστέρα με 120 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση, κάνοντάς το ιδανικό για όλες τις εποχές.

Το κουβερλί My Kingdom MK750 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει έναν ήρεμο και ευχάριστο ύπνο στο μωρό σας. Η απαλή υφή του και η υψηλή ποιότητα των υλικών του συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς και άνετου περιβάλλοντος ύπνου. Είναι ιδανικό για φθινόπωρο, άνοιξη, καλοκαιρινά βράδια και χειμωνιάτικες βόλτες, προσφέροντας την απαραίτητη ζεστασιά χωρίς να είναι υπερβολικά βαρύ.

Διατίθεται σε απίθανα χρώματα και σχέδια, το κουβερλί αυτό μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με την υπόλοιπη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, προσθέτοντας μια αίσθηση ζωντάνιας και στυλ. Η συλλογή από την εταιρία Palamaiki είναι γνωστή για την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν είναι φτιαγμένο με αγάπη και φροντίδα.

Επιλέγοντας το κουβερλί My Kingdom MK750, επενδύετε σε ένα προϊόν που θα συνοδεύσει το μωρό σας σε κάθε του βήμα, προσφέροντας του την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει έναν ποιοτικό ύπνο και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις με αυτό το εξαιρετικό κουβερλί.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Κουβερλί Βρεφικά

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...