5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Οι Παιδικές Κουβέρτες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί. Χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν τα παιδιά ζεστά και άνετα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Σε πολλά σχέδια και χρώματα από την Palamaiki


Οι Παιδικές Κουβέρτες αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η σωστή κουβέρτα μπορεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, ενισχύοντας την αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας τους. Η Palamaiki προσφέρει μια πλούσια γκάμα από σχέδια και χρώματα, ιδανικά για να ταιριάζουν σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

Η Κουβέρτα Luminous Collection 160x220 TRIP είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ποιότητας και της καινοτομίας που προσφέρει η Palamaiki. Κατασκευασμένη από ύφασμα illuminated fleece, αυτή η κουβέρτα έχει την μοναδική ικανότητα να φωσφορίζει στο σκοτάδι, προσφέροντας μια μαγευτική εμπειρία για τα παιδιά. Είναι ιδανική για βραδινές ώρες, καθώς προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας και διασκέδασης.

Η σύνθεση της κουβέρτας περιλαμβάνει Luminated Flannel - Sherpa, που εξασφαλίζει απαλή υφή και ζεστασιά. Οι διαστάσεις της είναι 160x220, κάνοντάς την ιδανική για κρεβάτια και καναπέδες. Επιπλέον, η ποιότητα του υλικού είναι polyester, που την καθιστά ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Η κουβέρτα περιλαμβάνει ένα κομμάτι, προσφέροντας άμεση χρήση χωρίς επιπλέον προετοιμασία.

Η Luminous Collection δεν είναι απλώς μια κουβέρτα, αλλά μια εμπειρία που ενθουσιάζει τα παιδιά και τους γονείς. Η φωσφορίζουσα ιδιότητα της προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα, κάνοντάς την ιδανική για βραδινές ιστορίες και όνειρα. Επιλέγοντας αυτή την κουβέρτα, οι γονείς επενδύουν σε ένα προϊόν που συνδυάζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία, κάνοντάς την μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε παιδικό δωμάτιο.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Παιδικές Κουβέρτες

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...