5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Οι Παιδικές Κουβέρτες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί. Χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν τα παιδιά ζεστά και άνετα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Σε πολλά σχέδια και χρώματα από την Palamaiki


Οι Παιδικές Κουβέρτες αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Η σωστή κουβέρτα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ποιότητα του ύπνου και στη γενική ευημερία του παιδιού σας. Η Palamaiki προσφέρει μια πλούσια γκάμα από σχέδια και χρώματα, ιδανικά για να ταιριάζουν σε κάθε παιδικό δωμάτιο.


Κουβέρτα LORRY με μανίκια και κουκούλα, σχεδιασμένη για να προσφέρει επιπλέον ζεστασιά και ελευθερία κινήσεων. Είναι ιδανική για τις κρύες νύχτες ή για στιγμές παιχνιδιού στο σπίτι.

Σύνθεση:
Flannel Sherpa
Περιεχόμενα Συσκευασίας:
1 Κουβέρτα με μανίκια και κουκούλα
Ποιότητα:
Fleece
Συλλογή:
Cositos Kids collection

Η κουβέρτα LORRY είναι φτιαγμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το Flannel Sherpa, που προσφέρει απαλή αίσθηση και ζεστασιά. Η μοναδική της σχεδίαση με μανίκια και κουκούλα επιτρέπει στα παιδιά να κινούνται ελεύθερα, ενώ παραμένουν προστατευμένα από το κρύο. Είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι, αλλά και για εκδρομές ή ταξίδια.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της Palamaiki στην κατηγορία Παιδικές Κουβέρτες και επιλέξτε την ιδανική κουβέρτα που θα προσφέρει στο παιδί σας την άνεση και τη ζεστασιά που χρειάζεται. Με την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη επιλογή για το δωμάτιο του παιδιού σας.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Παιδικές Κουβέρτες

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...