5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Κουβέρτα με Μανίκια και Κουκούλα Flannel Sherpa

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ζεστασιά με την Κουβέρτα με Μανίκια και Κουκούλα Flannel Sherpa. Αυτή η κουβέρτα είναι ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά που θα σας κρατήσει άνετους και χαλαρούς. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας Flannel Sherpa, η κουβέρτα αυτή συνδυάζει την απαλή υφή με την εξαιρετική θερμική μόνωση, κάνοντάς την ιδανική για χρήση στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η Κουβέρτα με Μανίκια και Κουκούλα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα σας κρατάει ζεστούς. Τα μανίκια της σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας ελεύθερα, ιδανικό για να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να απολαύσετε τον καφέ σας. Η κουκούλα προσφέρει επιπλέον προστασία από το κρύο, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ζεστοί από το κεφάλι μέχρι τα πόδια.

Οφέλη Χρήσης

Η κουβέρτα αυτή δεν είναι μόνο άνετη, αλλά και πρακτική. Είναι ιδανική για χρήση σε διάφορες περιστάσεις, όπως βραδιές ταινιών, οικογενειακές συγκεντρώσεις ή ακόμα και για να κρατήσετε ζεστούς τους εαυτούς σας κατά τη διάρκεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, η ελαφριά και συμπαγής κατασκευή της διευκολύνει τη μεταφορά της, κάνοντάς την ιδανική για ταξίδια ή εκδρομές.

Επίσημη Άδεια

Η Κουβέρτα με Μανίκια και Κουκούλα Flannel Sherpa είναι επίσημα αδειοδοτημένη, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την αυθεντικότητα του προϊόντος. Με την αγορά αυτής της κουβέρτας, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει στυλ, άνεση και λειτουργικότητα, κάνοντάς την μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σπίτι με αυτή την εξαιρετική κουβέρτα και απολαύστε την απόλυτη ζεστασιά και άνεση που προσφέρει.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal