5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Σεντονιών 100% Βαμβακερών

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με το σετ σεντονιών που περιλαμβάνει 1 Πάνωσέντονο 130x170, 1 Κατωσέντονο 130x170 και 1 Μαξιλαροθήκη 30x40. Κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι με 144 κλωστές, αυτά τα σεντόνια προσφέρουν μια απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, ιδανικά για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

Υψηλή Ποιότητα Υλικών

Το βαμβάκι είναι γνωστό για την αναπνευστικότητα και την ανθεκτικότητά του, καθιστώντας το ιδανικό υλικό για σεντόνια. Η σύνθεση 100% βαμβακιού εξασφαλίζει ότι τα σεντόνια είναι φιλικά προς το δέρμα, ιδανικά για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες. Οι 144 κλωστές προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας και αντοχής, διασφαλίζοντας ότι τα σεντόνια θα διατηρήσουν την ποιότητά τους ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Επίσημη Άδεια

Αυτό το σετ σεντονιών είναι επίσημα αδειοδοτημένο, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στυλ και ποιότητας. Η επίσημη άδεια σημαίνει ότι έχετε επιλέξει ένα προϊόν που πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης, ιδανικό για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας στο παιδικό δωμάτιο.

Εύκολη Φροντίδα

Η φροντίδα των σεντονιών είναι απλή και εύκολη. Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την καθαριότητά τους χωρίς κόπο. Η ανθεκτικότητα του βαμβακιού εξασφαλίζει ότι τα σεντόνια θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντας αξία και ποιότητα.

Ιδανικό για Κάθε Χώρο

Αυτά τα σεντόνια είναι ιδανικά για κάθε κρεβάτι, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είτε πρόκειται για το παιδικό δωμάτιο είτε για το υπνοδωμάτιο, το σετ σεντονιών 130x170 θα προσθέσει μια αίσθηση άνεσης και στυλ στον χώρο σας. Επιλέξτε το σετ σεντονιών μας και απολαύστε την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει το 100% βαμβάκι, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε σπίτι.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal