4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Σετ Κουβερλί Ημίδιπλο Panathinaikos Panathas FC4

Ανακαλύψτε την ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας με το Σετ Κουβερλί Ημίδιπλο Panathinaikos Panathas FC4. Αυτό το σετ συνδυάζει την ποιότητα και την αισθητική, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση άνεσης και στυλ. Κατασκευασμένο από 100% cotton-satin, το κουβερλί και η μαξιλαροθήκη διαθέτουν μια εξαιρετική υφή που προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα, ιδανική για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

Ποιότητα Υλικών

Η σύνθεση του σετ είναι 100% cotton-satin, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό και ταυτόχρονα αναπνεύσιμο. Η τεχνολογία Reactive print εξασφαλίζει ότι τα χρώματα και τα σχέδια παραμένουν ζωντανά και ανθεκτικά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το σετ ιδανικό για καθημερινή χρήση, χωρίς να ανησυχείτε για την φθορά του.

Διαστάσεις και Σχεδίαση

Το σετ περιλαμβάνει ένα κουβερλί διαστάσεων 170x250 εκ. και μια μαξιλαροθήκη 50x75 εκ. Αυτές οι διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για ημίδιπλα κρεβάτια, προσφέροντας επαρκή κάλυψη και προστασία. Η σχεδίαση του σετ Panathinaikos Panathas FC4 προσθέτει μια αθλητική και μοντέρνα αίσθηση στο χώρο σας, ιδανική για τους φιλάθλους της ομάδας.

Οφέλη Χρήσης

Η χρήση του Σετ Κουβερλί Panathinaikos Panathas FC4 δεν περιορίζεται μόνο στην αισθητική. Η απαλότητα του υλικού προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ η ανθεκτικότητα του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, η εύκολη φροντίδα του σετ, που πλένεται στο πλυντήριο, το καθιστά πρακτική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Επιλέγοντας το Σετ Κουβερλί Ημίδιπλο Panathinaikos Panathas FC4, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και άνεση, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε σπίτι.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal