5-8-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Τα Παπλώματα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κρεβατοκάμαρα. Μας κρατάνε ζεστούς και άνετους κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμβάλλοντας σε έναν ξεκούραστο ύπνο. Στο Agora.net.gr θα βρείτε παπλώματα σε μεγάλη ποικιλία υλικών, μεγεθών και σχεδίων, ώστε να επιλέξετε το τέλειο για εσάς, σε κορυφαία ποιότητα από την Kentia


AUSTRALIAN WOOL ΠΑΠΛΩΜΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ KENTIA 180X240:

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ζεστασιά με το AUSTRALIAN WOOL ΠΑΠΛΩΜΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ KENTIA 180X240. Κατασκευασμένο από φίνο βαμβακερό ύφασμα περκάλι και γέμισμα με 100% καθαρό μαλλί (Australian wool), αυτό το πάπλωμα προσφέρει εξαιρετική θερμική απόδοση 10.5 TOG, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα σε μεσογειακό κλίμα. Με βάρος 300gr/m², εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε ζεστοί και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η κομψή και μοντέρνα σχεδίαση του είναι μονόχρωμη, προσφέροντας μια διαχρονική αίσθηση που ταιριάζει σε κάθε κρεβατοκάμαρα. Οι διαστάσεις του (180X240) το καθιστούν ιδανικό για ημίδιπλα κρεβάτια, ενώ η υφασμάτινη θήκη φύλαξης με κέντημα προσθέτει μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας.

  • ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΕΡΚΑΛΙ / 100% PURE AUSTRALIAN WOOL
  • ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 233 κλωστές / 300gr/m²
  • ΧΡΩΜΑ: WHITE

Η φροντίδα του παπλώματος είναι απλή, καθώς προτείνεται στεγνό καθάρισμα κάθε 3-4 χρόνια ή ανάλογα με τη χρήση. Τα παπλώματα της Kentia είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και άνεση.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας από Παπλώματα και βρείτε το ιδανικό προϊόν για την κρεβατοκάμαρά σας. Το AUSTRALIAN WOOL ΠΑΠΛΩΜΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ KENTIA 180X240 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στον ύπνο τους.


Τα Παπλώματα μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να σας προσφέρουν άνεση και ζεστασιά για πολλά χρόνια.

Δείτε περισσότερα προιόντα της Kentia από την κατηγορία Παπλώματα

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...