4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 

Τα Παρκοκρέβατα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό, προσφέροντας ασφάλεια και άνετο χώρο για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Το νέο παρκοκρέβατο Animal της Bebe Stars είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, αλλά και για εκδρομές, εξασφαλίζοντας ότι το μωρό σας θα έχει πάντα έναν ασφαλή και άνετο χώρο.


Αυτό το παρκοκρέβατο διαθέτει ευρύχωρο σχεδιασμό με δύο μεγάλα πλευρικά παράθυρα από δίχτυ, που επιτρέπουν καλή ορατότητα και αερισμό. Το ρυθμιζόμενο μαλακό στρώμα δύο επιπέδων προσφέρει άνετο ύπνο και παιχνίδι, ενώ η μία πλευρά διαθέτει φερμουάρ, επιτρέποντας στο παιδί να βγαίνει μόνο του με ασφάλεια.

Η πρακτικότητα του παρκοκρέβατου ενισχύεται με δύο ιμάντες και μηχανισμό up & down, που διευκολύνουν την πρόσδεση και ρύθμιση του ύψους, ιδανικό για τοποθέτηση δίπλα στο κρεβάτι σας. Οι δύο ρόδες με φρένο διευκολύνουν τη μεταφορά, ενώ η τσάντα μεταφοράς προσφέρει εύκολη αποθήκευση και μετακίνηση. Ο εύκολος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος καθιστά τη χρήση του απλή και γρήγορη.

Διαθέσιμο σε έντονα παιδικά χρώματα και σχέδια, το παρκοκρέβατο είναι κατάλληλο για χρήση από 0+ μηνών και έως 15 κιλά, συμμορφούμενο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 716. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι ασφαλές για χρήση από μωρά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χαλάρωσης ή ύπνου.


Δημιουργήστε μια ασφαλή και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας με το παρκοκρέβατο Animal της Bebe Stars, που συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και πρακτικότητα σε ένα προϊόν.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...