5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Τα σεντόνια είναι ένα απαραίτητο κομμάτι των λευκών ειδών της κρεβατοκάμαράς σας. Είναι αυτά που σας παρέχουν άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο Agora.net.gr θα βρείτε σεντόνια μονά για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Από μονόχρωμες και κλασσικές μέχρι εκκεντρικές και μοντέρνες, έχουμε σεντόνια για κάθε στυλ. Διαλέξτε Σεντόνια Μονά σε πολλά χρώματα και σχέδια από την εταιρία Kentia


Τα σεντόνια αποτελούν ένα απαραίτητο στοιχείο για την κρεβατοκάμαρά σας, προσφέροντας άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η επιλογή των σωστών σεντονιών μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα του δωματίου σας, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς. Στην Agora.net.gr, θα βρείτε μια ποικιλία από μονά σεντόνια που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες σας. Από κλασικά μονόχρωμα σχέδια μέχρι εκκεντρικές και μοντέρνες επιλογές, η συλλογή μας περιλαμβάνει σεντόνια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης.


Το σετ σεντονιών μας είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, με βάρος 170gr/m², εξασφαλίζοντας μια απαλή και άνετη αίσθηση. Η φανέλα, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση, ιδανική για τους χειμερινούς μήνες. Το σετ περιλαμβάνει πανωσέντονο, κατωσέντονο και μία μαξιλαροθήκη, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ύπνου.

  • DESIGN: ΚΑΡΟ
  • ΜΕΓΕΘΟΣ: ΜΟΝΟ
  • ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 170gr/m²
  • ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: ΦΑΝΕΛΑ
  • ΔΙΑΣΤΑΣΗ: (160X270)+(170X275)+(50X70)
  • ΧΡΩΜΑ: BEIGE-GREEN

Είτε αναζητάτε ένα απλό σετ σεντονιών για καθημερινή χρήση είτε ένα ιδιαίτερο σχέδιο για να ανανεώσετε το στυλ της κρεβατοκάμαράς σας, η Agora.net.gr έχει αυτό που χρειάζεστε. Τα σεντόνια μας είναι αναπνεύσιμα και απορροφητικά, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε δροσεροί και άνετοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά και δεν ξεθωριάζουν εύκολα, ενώ η φροντίδα τους είναι απλή, καθώς πλένονται και σιδερώνονται εύκολα.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της Kentia στην κατηγορία Σεντόνια Μονά και επιλέξτε το ιδανικό σετ που θα προσθέσει στυλ και άνεση στο χώρο σας.


Είτε ψάχνετε για ένα απλό σετ σεντόνια για να κοιμάστε άνετα είτε για ένα ιδιαίτερο σετ σεντόνια που θα ανανεώσει το στυλ της κρεβατοκάμαράς σας, στην Agora.net.gr θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

  • Είναι αναπνεύσιμα και απορροφητικά, ώστε να σας κρατάει δροσερούς και άνετους κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Είναι ανθεκτικά και δεν ξεθωριάζει εύκολα.
  • Είναι εύκολα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Kentia από την κατηγορία Σεντόνια Μονά

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...