5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Βρεφικά Μπουρνούζια και κάπες σε πολλά σχέδια και χρώματα από 100% απορροφητικό βαμβάκι για να κρατήσουν το μωρό σας στεγνό μετά το μπάνιο του. 

Η Palamaiki διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μπουρνουζιών βρεφικών από διάφορα υλικά, μεγέθη και σχέδια. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για το μωράκι σας.


Ανακαλύψτε τα Βρεφικά Μπουρνούζια και Κάπες της Palamaiki: Τα βρεφικά μπουρνούζια και οι κάπες της Palamaiki είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στο μωρό σας. Κατασκευασμένα από 100% απορροφητικό βαμβάκι, αυτά τα προϊόντα εξασφαλίζουν ότι το μωράκι σας θα παραμείνει στεγνό και ζεστό μετά το μπάνιο του. Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό για το μικρό σας.

Ποιότητα και Ασφάλεια: Τα μπουρνούζια της Palamaiki είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, που τα καθιστούν ανθεκτικά και μακροχρόνια. Είναι αντιαλλεργικά και εύκολα στο καθάρισμα, προσφέροντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με την επιλογή ενός μπουρνουζιού Palamaiki, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μωράκι σας απολαμβάνει την καλύτερη φροντίδα.

Διαστάσεις και Σχεδίαση: Το βρεφικό πόντζο με κουκούλα FOGGY έχει διαστάσεις 70x120 εκ. και είναι ιδανικό για μωρά και νήπια. Με βάρος 380 gsm, προσφέρει εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η κουκούλα προσφέρει επιπλέον προστασία και ζεστασιά, ιδανική για τις κρύες μέρες.

Ευκολία στη Χρήση: Τα μπουρνούζια της Palamaiki είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τους γονείς. Το αφαιρούμενο ύφασμα και η δυνατότητα πλυσίματος σε πλυντήριο καθιστούν τη φροντίδα τους απλή και γρήγορη. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στις όμορφες στιγμές με το μωρό σας και λιγότερο στη συντήρηση των προϊόντων.

Επιλέξτε το Ιδανικό Μπουρνούζι: Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία βρεφικών μπουρνουζιών και κάπες της Palamaiki και βρείτε το τέλειο προϊόν που θα προσφέρει άνεση και στυλ στο μωράκι σας. Δημιουργήστε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για το παιδί σας με τα ποιοτικά μπουρνούζια μας.


Τα μπουρνούζια της Palamaiki είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Είναι επίσης αντιαλλεργικά και εύκολα στο καθάρισμα, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μωράκι σας είναι ασφαλές και άνετο. Δείτε τη μεγάλη μας ποικιλία μπουρνουζιών βρεφικών σήμερα και βρείτε το τέλειο για το μωράκι σας


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Βρεφικά Μπουρνούζια 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...