5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΠΑΤΑΚΙ RABBIT ART 9647 ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ 80X120 ΜΠΛΕ - BEAUTY HOME

Η νέα συλλογή Rabbit της Beauty Home προσφέρει ένα μοναδικό και κομψό στοιχείο για τον χώρο σας. Το πατάκι Rabbit Art 9647, σε σχήμα συννεφάκι και σε γαλάζια απόχρωση, είναι σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε δωμάτιο, προσφέροντας μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας.

Κατασκευασμένο από 100% πολυεστερικό νήμα, το πατάκι αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αντέχει στη φθορά του χρόνου και της καθημερινής χρήσης. Η οικολογική γούνα του διατηρεί την απαλότητα της φυσικής γούνας, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στο πάτημα. Το ύψος του πέλους φτάνει τα 30mm, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά σε κάθε βήμα.

Το πατάκι διαθέτει ενισχυμένο βαμβακερό υπόστρωμα με αντιολισθητικό TPR, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση. Είναι ιδανικό για κάθε χώρο, από το σαλόνι μέχρι την κρεβατοκάμαρα, και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα της συλλογής Rabbit για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Η φροντίδα του πατακιού είναι εύκολη, καθώς μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, διατηρώντας την καθαριότητα και την φρεσκάδα του. Με συνολικό βάρος 1,800gr/m2 και βάρος πέλους 1,000gr/m2, το πατάκι αυτό συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.

Επιλέξτε το πατάκι Rabbit Art 9647 για να προσθέσετε μια νότα κομψότητας και άνεσης στον χώρο σας. Ανακαλύψτε και τις επτά μοναδικές αποχρώσεις της συλλογής για να βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal