5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΡΟΤΟΝΤΑ 140X140 AZELIE ART 9762-ΤΥΡΚΟΥΑΖ - BEAUTY HOME

Δώστε χρώμα και ζωή στον εσωτερικό σας χώρο με την εντυπωσιακή ΡΟΤΟΝΤΑ 140X140 AZELIE ART 9762-ΤΥΡΚΟΥΑΖ από τη συλλογή Beauty Home. Αυτή η ροτόντα είναι σχεδιασμένη για να ανανεώσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στυλ και κομψότητας.

Η συλλογή 3D Printed Azelie συνδυάζει αρμονικά χρώματα και σχέδια, δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει. Το τυρκουάζ χρώμα της ροτόντας προσθέτει μια φρέσκια και ζωντανή πινελιά, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο, από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα.

Κατασκευασμένη από άριστα υλικά, η ΡΟΤΟΝΤΑ AZELIE εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ποιότητα. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, κάνοντάς την ιδανική για οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια. Η εύκολη συντήρηση και η ανθεκτικότητα της ροτόντας την καθιστούν μια πρακτική και κομψή επιλογή για τον χώρο σας.

Ανακαλύψτε τη μαγεία της ΡΟΤΟΝΤΑΣ 140X140 AZELIE ART 9762-ΤΥΡΚΟΥΑΖ και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα σας εμπνέει καθημερινά. Εξερευνήστε τη συλλογή μας και βρείτε την ιδανική ροτόντα που θα ταιριάξει απόλυτα με το στυλ σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal