5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Διπλής Όψης Εμπριμέ Σεντόνια

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και ποιότητα με τα διπλής όψης εμπριμέ σεντόνια μας, κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι με πιστοποίηση Oekotex. Αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι τα υλικά είναι ασφαλή για την υγεία σας και φιλικά προς το περιβάλλον. Η απαλή υφή του βαμβακιού προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Μονοχρωμο Βελουτέ Κοτλέ

Η άλλη πλευρά των σεντονιών είναι κατασκευασμένη από μονοχρωμο βελουτέ κοτλέ, που αποτελείται από 80% βαμβάκι και 20% πολυέστερ. Αυτή η σύνθεση προσφέρει επιπλέον ζεστασιά και άνεση, ιδανική για τις πιο κρύες νύχτες. Η βελουτέ υφή προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο κρεβάτι σας.

Αφαιρούμενη Εξωτερική Θήκη

Τα σεντόνια διαθέτουν αφαιρούμενη εξωτερική θήκη με φερμουάρ, διευκολύνοντας την καθαριότητα και τη συντήρηση. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη θήκη και να την πλύνετε ξεχωριστά, διατηρώντας τα σεντόνια σας πάντα φρέσκα και καθαρά. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από 100% πολυέστερ, προσφέροντας επιπλέον ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.

Ελληνικής Ραφής

Η ποιότητα της κατασκευής είναι εγγυημένη με την ελληνική ραφή, που προσφέρει προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετική φινέτσα. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στη χρήση και να διατηρεί την εμφάνισή του για πολλά χρόνια.

Συσκευασία και Παροχές

Τα σεντόνια έρχονται σε πρακτική συσκευασία σακούλας PVC, ιδανική για αποθήκευση και μεταφορά. Αυτή η συσκευασία διασφαλίζει ότι τα σεντόνια σας θα παραμείνουν προστατευμένα και καθαρά μέχρι τη στιγμή που θα τα χρειαστείτε. Επιλέξτε τα διπλής όψης εμπριμέ σεντόνια μας για μια μοναδική εμπειρία ύπνου που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και στυλ.

Δείτε περισσότερα προιόντα της Omega Home από την κατηγορία Θηλασμός

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...