4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


2

ΑΤΟΚΕΣ

ΔΟΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΔΟΣΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ
149.50€ 2

Παιδικό Δωμάτιο Cappuccino:

Το παιδικό δωμάτιο Cappuccino έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τις πρώτες του στιγμές. Με μοντέρνα και κομψά σχέδια, αυτό το δωμάτιο ενσωματώνει λειτουργικότητα και καινοτομία, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για ανάπτυξη, παιχνίδι και ξεκούραση. Η προσεγμένη επιλογή υλικών και η προσοχή στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν ότι το δωμάτιο θα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για το παιδί σας.

Κρεβάτι Cappuccino:

Το προεφηβικό κρεβάτι Cappuccino διαθέτει κομψές γραμμές και είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα σκληρά ξύλα, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση. Οι ανθεκτικοί κεκλιμένοι πόδες του είναι τοποθετημένοι κάτω από ένα ισχυρό πλαίσιο, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αντοχή. Οι δύο μεγάλες πλευρές του κρεβατιού επιτρέπουν την εύκολη κυκλοφορία του αέρα, διασφαλίζοντας έναν υγιή ύπνο για το μωρό σας.

Ρυθμιζόμενο Ύψος:

Η βάση του στρώματος διαθέτει δύο επίπεδα, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή του ύψους του κρεβατιού. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει καλύτερη ασφάλεια για το μωρό και μεγαλύτερη άνεση για τη μητέρα κατά την τοποθέτηση και την αφαίρεση του μωρού από το κρεβάτι. Επιπλέον, το κρεβάτι διαθέτει προστατευτικό για την οδοντοφυΐα από διαφανές μη τοξικό υλικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του παιδιού σας.

Ευελιξία και Συνδυαστικότητα:

Τα πλαϊνά κάγκελα του κρεβατιού μπορούν να αφαιρεθούν όταν το μικρό σας είναι έτοιμο να μεταβεί σε προεφηβικό κρεβάτι. Το κρεβάτι δέχεται στρώμα διαστάσεων 140cm X 70cm (δεν συμπεριλαμβάνεται) και συνδυάζεται τέλεια με τη συρταριέρα - αλλαξιέρα και τη δίφυλλη ευρύχωρη ντουλάπα της ίδιας σειράς, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για το παιδικό δωμάτιο.

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Τα παιδικά κρεβάτια Cappuccino κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN 716-1:2017+AC:2019 & EN 716-2:2017, καθώς και με μη τοξικά χρώματα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δωμάτιο του μωρού σας είναι ασφαλές και υγιεινό. Ανακαλύψτε την κομψότητα και την ποιότητα του παιδικού δωματίου Cappuccino, που θα γίνει ο ιδανικός χώρος για τις πρώτες αναμνήσεις του μωρού σας.

Δείτε περισσότερα προϊόντα  της Bebe Stars από την κατηγορία Παιδικο Δωματιο

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Λόγω αυξημένου όγκου η αποστολή θα γίνει με Μεταφορική Εταιρία . Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...