5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Σετ Σαλιάρες Μπαντάνα New Baby NB0140

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα με το Σετ Σαλιάρες Μπαντάνα New Baby NB0140, ιδανικό για τις μικρές σας πριγκίπισσες. Κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, αυτές οι σαλιάρες προσφέρουν απαλή αίσθηση στο δέρμα του μωρού σας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα.

Σύνθεση: Το σετ περιλαμβάνει δύο σαλιάρες μπαντάνα, σχεδιασμένες για να προσφέρουν προστασία από τους λεκέδες και την υγρασία κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή των παιχνιδιών. Η φυσική σύνθεση από βαμβάκι εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ασφαλές και φιλικό προς το ευαίσθητο δέρμα των μωρών.

Διαστάσεις: Οι σαλιάρες έχουν διαστάσεις 225x245, ιδανικές για να καλύπτουν το στήθος του μωρού σας και να προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το μέγεθος τους τις καθιστά εύκολες στη χρήση και ιδανικές για καθημερινές δραστηριότητες.

Χρώμα: Το σετ διατίθεται σε ροζ απόχρωση, ιδανικό για κορίτσια, προσθέτοντας μια χαριτωμένη και κομψή πινελιά στην καθημερινή τους εμφάνιση. Οι σαλιάρες μπαντάνα είναι όχι μόνο λειτουργικές αλλά και στυλάτες, κάνοντάς τες ιδανικές για κάθε περίσταση.

Ποιότητα: Η ποιότητα του βαμβακιού που χρησιμοποιείται εξασφαλίζει ότι οι σαλιάρες είναι ανθεκτικές και εύκολες στη φροντίδα. Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την απαλότητά τους ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

Συλλογή: Το Σετ Σαλιάρες Μπαντάνα New Baby NB0140 ανήκει στη συλλογή New Baby, που προσφέρει προϊόντα σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των μωρών. Είναι η τέλεια επιλογή για γονείς που αναζητούν ποιοτικά και πρακτικά αξεσουάρ για τα μικρά τους.

Επιλέγοντας το Σετ Σαλιάρες Μπαντάνα New Baby NB0140, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει στυλ, άνεση και ποιότητα, κάνοντάς το ιδανικό για την καθημερινή ζωή του μωρού σας.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...