4-6-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Κουνιστό Αεροπλανάκι (Swing Airplane)

Το κουνιστό αεροπλανάκι είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά από 12 μηνών και άνω. Με τη δυνατότητα να στερεώνεται παντού χάρη στη βεντούζα του, το αεροπλανάκι αυτό μπορεί να συνοδεύει το παιδί σας σε κάθε του περιπέτεια, είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους.

Ανάπτυξη Αισθήσεων και Φαντασίας

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και εκπαιδευτικό. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αισθήσεων του παιδιού, καθώς μπορεί να παρατηρεί το περιβάλλον γύρω του και να δημιουργεί ιστορίες με τη φαντασία του. Η αλληλεπίδραση με το αεροπλανάκι βοηθά στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της κοινωνικότητας, καθώς τα παιδιά μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες τους με φίλους και γονείς.

Διασκεδαστικά Χαρακτηριστικά

Το κουνιστό αεροπλανάκι διαθέτει φωτισμό και ήχους/μελωδίες που ενεργοποιούνται με το πάτημα των κουμπιών. Αυτή η διαδραστικότητα κρατά το ενδιαφέρον του παιδιού και ενισχύει την εμπειρία παιχνιδιού. Το παιχνίδι τροφοδοτείται από μπαταρίες 2×1,5V “AA” (δεν περιλαμβάνονται), και διαθέτει διακόπτη on/off για εύκολη χρήση.

Ασφάλεια και Ποιότητα

Το κουνιστό αεροπλανάκι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας ΕΝ71 και CE, διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλές για τα παιδιά. Οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο με προσοχή και ποιότητα, προσφέροντας μια αξιόπιστη επιλογή για την ψυχαγωγία και την ανάπτυξη των παιδιών τους. Με το κουνιστό αεροπλανάκι, το παιδί σας θα απολαύσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και μάθησης, ενώ θα αναπτύσσει τις αισθήσεις και τη φαντασία του.

Δείτε περισσότερα προιόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Τα πρώτα του παιχνίδια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...