5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Οι Παιδικές Κουρτίνες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο. Είναι αυτές που θα προσδώσουν στυλ και άνεση στο χώρο, ενώ θα προστατεύσουν το παιδί από τον ήλιο και το φως. Σε πολλά σχέδια και χρώματα με την ποιότητα της Palamaiki


Οι Παιδικές Κουρτίνες αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο, προσφέροντας όχι μόνο στυλ αλλά και άνεση. Με την κατάλληλη επιλογή κουρτίνας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο για το παιδί σας, προστατεύοντας το από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και το φως. Οι κουρτίνες αυτές είναι διαθέσιμες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, επιτρέποντας σας να επιλέξετε την ιδανική λύση που θα ταιριάξει με τη διακόσμηση του δωματίου.


Η Κουρτίνα Με Τρέσα Luminous 170x260 COMET είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα, προσφέροντας απαλή υφή και ανθεκτικότητα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της είναι ότι φωσφορίζει στο σκοτάδι, προσθέτοντας μια μαγική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Σύνθεση
100% Βαμβάκι
Περιεχόμενα Συσκευασίας
1 Φύλλο Κουρτίνας Με Τρέσα 170x260
Χρώμα Προϊόντος
FUCHSIA
Διαστάσεις
170x260
Ποιότητα
Βαμβάκι
Συλλογή
Luminous Collection

Στο Agora.net.gr, μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα Παιδικών Κουρτινών που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Από απλές και οικονομικές επιλογές μέχρι πολυτελή σχέδια, οι κουρτίνες μας είναι ιδανικές για κάθε παιδικό δωμάτιο. Είτε αναζητάτε μια απλή κουρτίνα για καθημερινή χρήση είτε μια πιο ιδιαίτερη επιλογή, η συλλογή μας θα σας ενθουσιάσει.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της Palamaiki στην κατηγορία των Παιδικών Κουρτινών και δημιουργήστε έναν μαγικό χώρο για το παιδί σας, γεμάτο χρώμα και φαντασία.


Στο Agora.net.gr θα βρείτε Παιδικές Κουρτίνες για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Από απλές και οικονομικές κουρτίνες μέχρι πολυτελή και ξεχωριστά σχέδια, έχουμε παιδικές κουρτίνες για κάθε παιδικό δωμάτιο.

Είτε ψάχνετε για μια απλή παιδική κουρτίνα για τις καθημερινές ανάγκες του παιδιού σας είτε για μια ιδιαίτερη παιδική κουρτίνα, στο Agora.net.gr θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Palamaiki από την κατηγορία Παιδικές Κουρτίνες

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...