5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Οι Παιδικές Κουβέρτες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί. Χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν τα παιδιά ζεστά και άνετα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Σε πολλά σχέδια και χρώματα από την Palamaiki


Οι Παιδικές Κουβέρτες αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε παιδί, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν ζεστά και ευτυχισμένα. Η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα από την Palamaiki επιτρέπει στους γονείς να επιλέξουν την ιδανική κουβέρτα που θα ταιριάζει στο δωμάτιο και την προσωπικότητα του παιδιού τους.

Η Κουβέρτα Μονή 160x220 RAINY είναι κατασκευασμένη από ύφασμα 100% super soft velour, με βάρος 650 γραμμαρίων ανά m², προσφέροντας μια απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Η σύνθεση από 100% polyester εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και ευκολία στη φροντίδα, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση. Οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι η κουβέρτα αυτή θα αντέξει στο χρόνο και θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Με διαστάσεις 160x220 εκ., αυτή η κουβέρτα είναι ιδανική για μονά κρεβάτια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η ποιότητα του υλικού προσφέρει εξαιρετική θερμική μόνωση, διασφαλίζοντας ότι το παιδί θα παραμείνει ζεστό και άνετο, είτε κοιμάται είτε παίζει. Η κουβέρτα ανήκει στη συλλογή Baby Blanket Collection, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Η Κουβέρτα Μονή 160x220 RAINY δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά και αισθητικά ευχάριστη, με σχέδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Είναι ιδανική για να προσθέσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο. Επιλέγοντας αυτή την κουβέρτα, οι γονείς επενδύουν σε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και στυλ, κάνοντάς την μια εξαιρετική επιλογή για κάθε παιδί.


Δείτε περισσότερα προιόντα της Palamaiki από την κατηγορία Παιδικές Κουβέρτες

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...