Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Αξιολόγηση
Παρακαλώ επιλέξτε προϊόν από την λίστα



4-6-Days.png

Δωρέαν

Αποστολή


Τα Παρκοκρέβατα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια και χώρο για το μωρό σας να παίζει, να χαλαρώνει και να κοιμάται.


 

Τα Παρκοκρέβατα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μωρό, προσφέροντας ασφάλεια και άνετο χώρο για παιχνίδι, χαλάρωση και ύπνο. Το νέο παρκοκρέβατο Dreamer της Bebe Stars συνδυάζει λειτουργικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, καθιστώντας το ιδανικό για το σπίτι αλλά και για εξορμήσεις με το παιδί σας.

Το παρκοκρέβατο Dreamer είναι ευρύχωρο και διαθέτει δύο μεγάλα πλευρικά παράθυρα με δίχτυ, εξασφαλίζοντας καλή ορατότητα και αερισμό. Το ρυθμιζόμενο μαλακό στρώμα με δύο επίπεδα προσφέρει άνετο ύπνο και παιχνίδι για το μωρό σας. Μια πλευρά του παρκοκρέβατου διαθέτει φερμουάρ, επιτρέποντας στο παιδί να βγαίνει μόνο του καθώς μεγαλώνει, ενώ η άλλη πλευρά περιλαμβάνει μια μεγάλη τσέπη για αποθήκευση παιχνιδιών, διευκολύνοντας την οργάνωση του χώρου.

Επιπλέον, το Dreamer διαθέτει αλλαξιέρα με υψομετρητή, προσφέροντας πρακτικότητα κατά την αλλαγή ρούχων του μωρού. Οι δύο ρόδες με φρένο διευκολύνουν τη μεταφορά του παρκοκρέβατου, ενώ η τσάντα μεταφοράς εξασφαλίζει εύκολη αποθήκευση και μετακίνηση. Ο εύκολος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος καθιστά τη χρήση του απλή και γρήγορη. Το παρκοκρέβατο είναι κατάλληλο για χρήση από 0+ μηνών και έως 15 κιλά, συμμορφούμενο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 716 και ΕΝ 12221.

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το παρκοκρέβατο Dreamer προσφέρει μια ασφαλή και διασκεδαστική γωνιά για το παιδί σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του μωρού σας. Με το Dreamer, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το μωρό τους απολαμβάνει έναν ασφαλή και άνετο χώρο, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ανακαλύψτε την ιδανική λύση για την καθημερινότητά σας με το παρκοκρέβατο Dreamer, που συνδυάζει ασφάλεια, άνεση και πρακτικότητα, κάνοντάς το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικογένεια. Το Dreamer είναι η τέλεια επιλογή για γονείς που αναζητούν έναν ασφαλή και ευχάριστο χώρο για το μωρό τους, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ευκολία στην καθημερινότητά τους.

Ασφαλής και διασκεδαστική γωνιά για το μωρό σας
Αυτό το παρκοκρέβατο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ασφαλή για χρήση από μωρά.
Το παρκοκρέβατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού, χώρος χαλάρωσης ή χώρος ύπνου.


Δείτε περισσότερα προϊόντα της Bebe Stars από την κατηγορία Παρκοκρέβατα

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Δωρεάν Αποστολή

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αυτό το προϊόν

Ισχύει για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal


συνδύασέ το με...