5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΨΑΘΑ PALM ART 9763 0.66 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΠΕΖ - BEAUTY HOME

Η νέα συλλογή Palm της Beauty Home προσφέρει έναν εντυπωσιακό διάδρομο σε μπεζ απόχρωση, ιδανικό για να προσδώσει μια φρέσκια και φυσική αίσθηση στον χώρο σας, ειδικά κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών. Το μπεζ χρώμα του διάδρομου είναι ένας φυσικός και αρμονικός τόνος που συνδυάζεται εύκολα με διάφορα διακοσμητικά στυλ και χρώματα επίπλων, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε χώρο.

Τα μοντέρνα σχέδια του διάδρομου προσφέρουν μια σύγχρονη αισθητική, με γεωμετρικά μοτίβα, αφαιρετικά σχέδια και σχέδια με λουλούδια που προσθέτουν ενδιαφέρον και προσωπικότητα στον χώρο σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν μια αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στυλ και κομψότητα.

Κατασκευασμένος από φυσική ψάθα, ο διάδρομος PALM ART 9763 συνδυάζει την άνεση με την αισθητική. Η υφή του προσφέρει έναν ευχάριστο χώρο για χαλάρωση και συνομιλία, κάνοντάς τον ιδανικό για σαλόνια, διαδρόμους ή ακόμα και εξωτερικούς χώρους. Η φυσική του υφή και τα μοντέρνα σχέδια συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά:

  • Πάχος Χαλιού: Flat
  • Βάρος Χαλιού / τ.μ.: 1.000gr
  • Σύνθεση: 100% Sisal

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα της συλλογής Palm και ανανεώστε τον χώρο σας με τον Διάδρομο Ψάθα PALM ART 9763. Η κομψότητα και η λειτουργικότητά του θα σας ενθουσιάσουν, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στον χώρο σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal