5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΨΑΘΑ SOL ART 9756 - 0.67 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΠΕΖ BEAUTY HOME

Ανανεώστε τον χώρο σας με τον κομψό και μοντέρνο Διάδρομο Ψάθα Sol της Beauty Home. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αιγυπτιακή ψάθα, αυτός ο διάδρομος προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και στυλ σε κάθε δωμάτιο. Με διαστάσεις 0,67 μέτρων και χωρίς κρόσια, είναι ιδανικός για να προσθέσει μια διακριτική αλλά εντυπωσιακή πινελιά στον χώρο σας.

Η ψάθα Sol είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στη φθορά του χρόνου, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ευκολία στη συντήρηση. Το μπεζ χρώμα του διαδρόμου ταιριάζει άψογα με διάφορα στυλ διακόσμησης, από κλασικά έως μοντέρνα, κάνοντάς τον ιδανικό για κάθε σπίτι. Η φυσική υφή της ψάθας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Επιπλέον, ο Διάδρομος Ψάθα Sol είναι εύκολος στην τοποθέτηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, τον διάδρομο ή την είσοδο. Η ευελιξία του τον καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αρχική του ομορφιά.

Επιλέξτε τον Διάδρομο Ψάθα Sol της Beauty Home για να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας με έναν πρακτικό και κομψό τρόπο. Η συνδυασμένη ποιότητα και αισθητική του προϊόντος το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σπίτι.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal