5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9826 80X150 ΕΜΠΡΙΜΕ BEAUTY HOME

Αναζητάτε έναν τρόπο να ανανεώσετε τον χώρο σας με μια καλοκαιρινή αίσθηση; Το ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9826 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με περίτεχνα σχέδια και ζωντανά χρώματα, αυτό το πατάκι προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας. Η συλλογή Boutique της Beauty Home συνδυάζει την ποιότητα με την προσιτή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε σπίτι.

Κατασκευασμένο από 100% Πολυεστέρα με cotton back, το πατάκι διαθέτει εξαιρετική αντοχή και μακροχρόνια χρήση. Η σύνθεση του υλικού εξασφαλίζει ανεξίτηλα χρώματα που δεν ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου, προσφέροντας μια διαρκή αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. Με πάχος μόλις 3mm και βάρος 1.700gr ανά τετραγωνικό μέτρο, το πατάκι είναι ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση, ενώ η πυκνότητα των 320.000 κόμπων ανά τετραγωνικό μέτρο προσφέρει μια απαλή και άνετη αίσθηση.

Η επιλογή του ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9826 δεν είναι μόνο μια επένδυση στην αισθητική του χώρου σας, αλλά και στην ποιότητα της καθημερινής σας ζωής. Ιδανικό για σαλόνια, υπνοδωμάτια ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, αυτό το πατάκι προσφέρει πολυτέλεια και φινέτσα, κάνοντάς το ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και προσθέστε μια πινελιά στυλ και άνεσης στον χώρο σας με το ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9826. Εξερευνήστε περισσότερα προϊόντα στην κατηγορία μας εδώ.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal