5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9828 80X150 ΕΜΠΡΙΜΕ - BEAUTY HOME

Αναζητάτε έναν τρόπο να ανανεώσετε τον χώρο σας με μια καλοκαιρινή αίσθηση; Το ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9828 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με περίτεχνα σχέδια και ζωντανά χρώματα, αυτό το πατάκι προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας υλικά, το πατάκι διαθέτει σύνθεση από 100% πολυεστέρα με cotton back, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Η πυκνότητα των 320.000 κόμπων ανά τετραγωνικό μέτρο προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας και άνεσης, ενώ το πάχος των 3mm το καθιστά ιδανικό για κάθε χώρο.

Η συλλογή Boutique της Beauty Home συνδυάζει ποιότητα και προσιτή τιμή, προσφέροντας μια πολυτελή αίσθηση στο αγαπημένο σας περιβάλλον. Τα ανεξίτηλα χρώματα διασφαλίζουν ότι το πατάκι θα διατηρήσει την ομορφιά του ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας.

Επιλέγοντας το ΠΑΤΑΚΙ BOUTIQUE ART 9828, επενδύετε σε ένα προϊόν που προσφέρει φινέτσα και στυλ, ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Δημιουργήστε έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια και άνεση με αυτό το εντυπωσιακό πατάκι.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της συλλογής μας στην κατηγορία Beauty Home.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal