5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΠΑΤΑΚΙ RABBIT ART 9644 ΤΟΜΑΡΑΚΙ 80X120 ΜΑΥΡΟ - BEAUTY HOME

Η νέα συλλογή Rabbit της Beauty Home είναι εδώ για να προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Το πατάκι Rabbit Art 9644, με διαστάσεις 80x120 εκ., είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας πολυεστερικό νήμα, το οποίο το καθιστά ανθεκτικό στον χρόνο και στη χρήση. Η 100% οικολογική γούνα του διατηρεί την απαλότητα της φυσικής γούνας, προσφέροντας μοναδική αίσθηση στο πάτημα.

Αυτό το πατάκι δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και πρακτικό. Διαθέτει ενισχυμένο βαμβακερό υπόστρωμα με αντιολισθητικό TPR, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, προσθέτοντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το πατάκι Rabbit Art 9644 διατίθεται σε επτά μοναδικές αποχρώσεις, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο. Με ύψος πέλους 30mm (+/-5%) και βάρος πέλους 1,000gr/m2 (+/-5%), προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και ανθεκτικότητας.

Η φροντίδα του πατακιού είναι εύκολη, καθώς μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο, διατηρώντας την καθαριότητα και την φρεσκάδα του. Επιλέξτε το πατάκι Rabbit Art 9644 για να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας με στυλ και ποιότητα.

  • Υλικό: Τεχνητή γούνα 100% Polyester
  • Ύψος πέλους: 30mm (+/-5%)
  • Βάρος πέλους: 1,000gr/m2 (+/-5%)
  • Συνολικό βάρος: 1,800gr/m2 (+/-5%)
  • Υπόστρωμα: Ενισχυμένο βαμβακερό με αντιολισθητικό TPR
  • Πλύσιμο: Πλύση σε πλυντήριο

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα της συλλογής Rabbit της Beauty Home και προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal