5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ STYLISH ART 9426 0.67 - 0.67 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΚΡΙ, ΡΟΖ BEAUTY HOME

Η νέα σειρά Stylish της Beauty Home συνδυάζει σύγχρονο σχεδιασμό με μοντέρνα αισθητική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή επιλογή για τον χώρο σας. Ο διάδρομος Stylish Art 9426 διαθέτει γήινες, ροζ και πετρόλ αποχρώσεις που προσδίδουν ζεστασιά και φινέτσα, κάνοντάς τον ιδανικό για κάθε δωμάτιο.

Κατασκευασμένος με ιδιαίτερη τεχνοτροπία και εξαιρετική ποιότητα υλικών, ο διάδρομος αυτός είναι ιδανικός για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο. Η σύνθεση του από PP Heat set με Shrink Polyester εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια χρήση, ενώ η πυκνότητα των 624.000 κόμπων ανά τ.μ. προσφέρει μια απαλή και ευχάριστη αίσθηση.

Ο διάδρομος Stylish Art 9426 είναι επίσης πρακτικός, καθώς είναι αντιστατικός, διευκολύνοντας το σκούπισμα και τη συντήρηση. Με πάχος 12mm και βάρος 2.650 gr ανά τ.μ., προσφέρει σταθερότητα και άνεση, ενώ είναι πλενόμενος στο χέρι, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.

Επιλέξτε τον διάδρομο Stylish Art 9426 για να προσθέσετε στυλ και άνεση στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal