5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Ανακαλύψτε την Αιγυπτιακή Ψάθα Sol

Ανανεώστε τον χώρο σας με την εντυπωσιακή ΟΒΑΛ 100X150 ΨΑΘΑ ΜΕ ΚΡΟΣΙΑ SOL ART 9755 ΜΠΕΖ από την Beauty Home. Αυτή η ψάθα συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη με μοντέρνα στοιχεία, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στο εσωτερικό σας. Το μπεζ χρώμα της προσθέτει ζεστασιά και κομψότητα, κάνοντάς την ιδανική για κάθε δωμάτιο.

Εντυπωσιακή Σχεδίαση με Κρόσια

Η ψάθα Sol διαθέτει εντυπωσιακά κρόσια που προσθέτουν μια διακοσμητική πινελιά, κάνοντάς την ιδανική για να αναδείξει τον χώρο σας. Τα κρόσια προσφέρουν μια αίσθηση κίνησης και ζωντάνιας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την κομψότητα που απαιτείτε από ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Πολυλειτουργική Χρήση

Η ψάθα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρα ή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ιδανική για να προσθέσετε μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, είτε ως χαλί είτε ως διακοσμητικό στοιχείο. Η ευελιξία της την καθιστά ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε σπίτι.

Ποιότητα και Ανθεκτικότητα

Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, η ψάθα Sol είναι σχεδιασμένη να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Η ανθεκτικότητα της εξασφαλίζει ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση και ικανοποίηση.

Συμπέρασμα

Επιλέξτε την ΟΒΑΛ 100X150 ΨΑΘΑ ΜΕ ΚΡΟΣΙΑ SOL ART 9755 ΜΠΕΖ της Beauty Home για να προσθέσετε στυλ και άνεση στον χώρο σας. Με την εντυπωσιακή σχεδίαση και την εξαιρετική ποιότητα, αυτή η ψάθα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal