5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΠΑΤΑΚΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ COCOTTON 9233 75X150 ΜΠΕΖ - BEAUTY HOME

Ανανεώστε τον χώρο σας με το ΠΑΤΑΚΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ COCOTTON 9233, ένα μοναδικό προϊόν της συλλογής Beauty Home. Κατασκευασμένο από 100% οικολογικό βαμβάκι, αυτό το πατάκι συνδυάζει την ποιότητα με την αισθητική, προσφέροντας μια παιχνιδιάρικη και boho διάθεση στον χώρο σας.

Με διαστάσεις 75x150 εκ. και βάρος 1.600gr ανά τ.μ., το πατάκι διαθέτει πυκνότητα 96.000 κόμπων ανά τ.μ., εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Η σύνθεση από 100% βαμβάκι το καθιστά ελαφρύ και ευχάριστο στην αίσθηση, ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Το ΠΑΤΑΚΙ COCOTTON είναι σχεδιασμένο να είναι αντιολισθητικό, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε χώρους με κίνηση. Η εύκολη συντήρηση και το σκούπισμα του το καθιστούν πρακτική επιλογή για καθημερινή χρήση, ενώ η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που προσφέρει η συλλογή Beauty Home σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε σε κάθε στυλ διακόσμησης.

Επιλέξτε το ΠΑΤΑΚΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ COCOTTON 9233 για να προσθέσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, συνδυάζοντας την άνεση με την κομψότητα. Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της συλλογής μας στην κατηγορία Beauty Home.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal