5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: ΠΑΤΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 9049 0.60X1.60 ΜΑΥΡΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ BEAUTY HOME

Τα αντιολισθητικά εκτυπωτά πατάκια κουζίνας της Beauty Home είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τον χώρο της κουζίνας σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 0.60x1.60 μέτρα, το πατάκι αυτό προσφέρει μια ευρύχωρη επιφάνεια που ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του πατακιού είναι η μοναδική εκτύπωση που του προσδίδει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Διαθέσιμο σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, το πατάκι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στη διακόσμηση της κουζίνας σας, προσφέροντας μια κομψή και μοντέρνα αίσθηση. Η ποικιλία σχεδίων που προσφέρει η Beauty Home σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον προσωπικό σας στυλ.

Εκτός από την αισθητική του, το πατάκι κουζίνας 9049 διαθέτει εξαιρετική απορρόφηση υγρασίας, διασφαλίζοντας ότι η κουζίνα σας παραμένει καθαρή και ξηρή. Η αντιολισθητική του επιφάνεια προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, μειώνοντας τον κίνδυνο ολισθήσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των γευμάτων.

Η συντήρηση του πατακιού είναι απλή και εύκολη, καθώς μπορεί να πλυθεί χωρίς κόπο και να στεγνώσει γρήγορα, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Συνολικά, το εκτυπωτό πατάκι κουζίνας της Beauty Home είναι μια πρακτική και στιλάτη επιλογή που προσθέτει λειτουργικότητα και ομορφιά στον χώρο σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα στην κατηγορία πατάκια κουζίνας και βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal