5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PRESTIGE ART 9322 0,67 GREY BLACK - ΓΚΡΙ ΜΑΥΡΟ BEAUTY HOME

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη ζεστασιά που προσφέρει ο διάδρομος Prestige ART 9322 σε γκρι και μαύρο χρώμα. Η νέα συλλογή Prestige της Beauty Home συνδυάζει μοναδικά σχέδια με γήινες αποχρώσεις, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για το σαλόνι, την είσοδο ή το γραφείο σας, αυτός ο διάδρομος θα προσθέσει μια αίσθηση φινέτσας και στυλ.

Κατασκευασμένος με ιδιαίτερη τεχνοτροπία από υλικά υψηλής ποιότητας, ο διάδρομος Prestige ART 9322 διαθέτει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν εξαιρετικά πρακτικό. Είναι αντιστατικός, διευκολύνοντας το σκούπισμα και τη συντήρηση, ενώ η μεγάλη του αντοχή στην καθημερινή χρήση εξασφαλίζει μακροχρόνια απόλαυση. Επιπλέον, είναι πλενόμενος στο χέρι, προσφέροντας ευκολία και άνεση στη φροντίδα του.

Με πάχος 11mm και βάρος 2.500 gr ανά τετραγωνικό μέτρο, ο διάδρομος αυτός προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση κάτω από τα πόδια σας. Η πυκνότητα των 624.000 κόμπων ανά τετραγωνικό μέτρο εξασφαλίζει μια πλούσια και γεμάτη υφή, που ενισχύει την αίσθηση της πολυτέλειας στον χώρο σας. Η σύνθεση του από Heat set with Shrink Polyester προσφέρει ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση.

Επιλέξτε τον διάδρομο Prestige ART 9322 για να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας με την κομψότητά του. Η συλλογή Prestige της Beauty Home είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ σε κάθε λεπτομέρεια.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal