5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PRESTIGE ART 9318 0,67 BEIGE - ΜΠΕΖ BEAUTY HOME

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη ζεστασιά που προσφέρει ο διάδρομος Prestige ART 9318 0,67 Beige από τη συλλογή Beauty Home. Με την εξαιρετική του ποιότητα και την προσεγμένη τεχνοτροπία, αυτός ο διάδρομος είναι ιδανικός για να αναδείξει κάθε χώρο του σπιτιού σας, προσφέροντας μια αίσθηση φινέτσας και στυλ.

Η συλλογή Prestige διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και γήινων αποχρώσεων, που την καθιστούν κατάλληλη για κάθε δωμάτιο. Είτε πρόκειται για το σαλόνι, την κουζίνα ή τον διάδρομο, ο διάδρομος αυτός θα προσθέσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας, ο διάδρομος Prestige ART 9318 είναι αντιστατικός, διευκολύνοντας το σκούπισμα και τη συντήρηση. Η ανθεκτικότητα του στη χρήση και η δυνατότητα πλυσίματος στο χέρι τον καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Πάχος Χαλιού: 11mm
  • Βάρος Χαλιού / τ.μ.: 2.500 gr
  • Πυκνότητα (κόμποι) / τ.μ.: 624.000
  • Σύνθεση: Heat set with Shrink Polyester

Επιλέξτε τον διάδρομο Prestige ART 9318 0,67 Beige για να προσθέσετε μια πινελιά πολυτέλειας και άνεσης στο σπίτι σας. Η εξαιρετική του ποιότητα και η προσεγμένη σχεδίαση θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας και θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal