5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Περιγραφή Προϊόντος: ΠΑΤΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 9027 0.60X1.60 ΑΝΘΡΑΚΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ BEAUTY HOME

Τα αντιολισθητικά εκτυπωτά πατάκια κουζίνας της Beauty Home αποτελούν την ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο της κουζίνας σας. Με διαστάσεις 0.60x1.60 μέτρα, το συγκεκριμένο πατάκι σε ανθρακί και κόκκινο χρώμα συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα, κάνοντάς το ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονη κουζίνα.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια, αυτά τα πατάκια διαθέτουν αντιολισθητική επιφάνεια που προσφέρει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κινείστε ελεύθερα στην κουζίνα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ατυχήματα. Η εκτύπωση του πατακιού προσθέτει μια μοναδική αίσθηση στυλ, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που ταιριάζουν με την προσωπική σας αισθητική και τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Επιπλέον, τα εκτυπωτά πατάκια κουζίνας προσφέρουν εξαιρετική απορρόφηση υγρασίας, διασφαλίζοντας ότι η κουζίνα σας παραμένει καθαρή και ξηρή. Η εύκολη συντήρηση τους καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση, καθώς μπορούν να πλυθούν εύκολα και να στεγνώσουν γρήγορα, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο.

Συνολικά, το ΠΑΤΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 9027 0.60X1.60 ΑΝΘΡΑΚΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ BEAUTY HOME είναι μια πρακτική και στιλάτη επιλογή που προσθέτει λειτουργικότητα και ομορφιά στον χώρο σας. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και επιλέξτε το πατάκι που θα αναδείξει την κουζίνα σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal