5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Πάτακι Jute Art 9132 65x140 Μπεζ, Μαύρο - Beauty Home

Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο με το πάτακι Jute Art 9132 της Beauty Home, ένα προϊόν που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα. Με διαστάσεις 65x140 εκ., αυτό το πάτακι είναι ιδανικό για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η νέα συλλογή 3D Printed Jute της Beauty Home διαθέτει χρώματα και σχέδια που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον. Το μπεζ και μαύρο χρώμα του πάτακι προσθέτει μια διαχρονική αίσθηση, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε στυλ διακόσμησης, από κλασικό έως μοντέρνο.

Κατασκευασμένο από άριστα υλικά, το πάτακι Jute Art 9132 εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και την ποιότητα που χρειάζεστε για τον καθημερινό σας χώρο. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, κάνοντάς το ιδανικό για οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια.

Επιλέγοντας το πάτακι Jute Art 9132, επενδύετε σε ένα προϊόν που δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά και αισθητικά ευχάριστο. Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό πάτακι που συνδυάζει στυλ και άνεση.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα της συλλογής μας και βρείτε την τέλεια προσθήκη για το σπίτι σας στην κατηγορία Jute Art.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal