5-8-Days.png


Έξοδα

Αποστολής

Ανακαλύψτε την Αιγυπτιακή Ψάθα Sol

Ανανεώστε τον χώρο σας με την εντυπωσιακή ΟΒΑΛ 100X150 Ψάθα με Κρόσια Sol ART 9757 Μπεζ από την Beauty Home. Αυτή η ψάθα συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη με μοντέρνα στοιχεία, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση κομψότητας και ζεστασιάς σε κάθε δωμάτιο.

Εντυπωσιακό Σχέδιο και Υλικά Υψηλής Ποιότητας

Η ψάθα Sol είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Το εντυπωσιακό σχέδιο με τα κρόσια προσθέτει μια διακοσμητική πινελιά, κάνοντάς την ιδανική για κάθε στυλ διακόσμησης, από κλασικό έως μοντέρνο.

Διαστάσεις και Χρώμα

Με διαστάσεις 100x150 εκ., αυτή η ψάθα είναι ιδανική για να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Το μπεζ χρώμα της προσφέρει ευελιξία και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Πολυλειτουργική Χρήση

Η ψάθα Sol δεν είναι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και μια πρακτική λύση για την προστασία των δαπέδων σας. Ιδανική για χρήση σε καθημερινές δραστηριότητες, προσφέρει άνεση και στυλ, κάνοντάς την απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας.

Συμπέρασμα

Επιλέξτε την ΟΒΑΛ 100X150 Ψάθα με Κρόσια Sol ART 9757 Μπεζ της Beauty Home και αναδείξτε την αισθητική του χώρου σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και λειτουργικότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια κομψή και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση

Έξοδα Αποστολής

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αποστολή Εντός Αττικής : 4€

Υπόλοιποι Ελλάδα : 6€

Δωρεάν Μεταφορικα

Για παραγγελίες άνω των 90€

Ισχύει ανά παραγγελία και όχι μόνο ανά προϊόν

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ! για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

(* Δεν ισχύει για την Κύπρο): Μπορείτε να πληρώσετε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK: 0026-0367-34-0100287508
IBAN:GR 5002603670000340100287508

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ

Παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με E-MAIL αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αποστολή Αποδεικτικού

Πιστωτική Κάρτα

Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας!

PayPal

Δεχτές όλες οι κάρτες!

Η ολοκλήρωση της πληρωμής και η πληκτρολόγηση των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται σε ασφαλή σελίδα του PayPal